ΒΟΥΛΗ

 

  

`

 

 

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ Γ΄ ΤΑΞΗΣ

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ 2014

Η εκδρομή του σχολείου μας  για την επίσκεψη στη Βουλή πραγματοποιήθηκε στις  προγραμματισμένες ημερομηνίες από την 16/02/2014 έως και την 19/02/2014, χωρίς να προκύψουν προβλήματα. Συνοδοί ήταν: Τσάκαλος Γεώργιος, Κυριακάκη Χαρίκλεια, Δάλας Αστέριος.

Τηρήθηκε σχεδόν απαρέγκλιτα το πρόγραμμα και έτσι :

  •  στις 16/2 έγινε η μετάβαση στην Αθήνα, εγκατάσταση στο ξενοδοχείο, επίσκεψη στο χώρο της αρχαίας αγοράς των Αθηνών και παρακολουθήσαμε  βραδινή θεατρική παράσταση

  •   στις 17/2  πραγματοποιήθηκε ξενάγηση με τουριστικό λεωφορείο ανοιχτού τύπου στα αξιοθέατα του κέντρου των Αθηνών, επισκεφτήκαμε το Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής Τράπεζας, όπου παρακολουθήσαμε πρόγραμμα για την ιστορία του νομίσματος στη χώρα μας  και το απόγευμα μεταβήκαμε στο εμπορικό κέντρο «The Mall»

  • στις 18/2 επισκεφτήκαμε  το Μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, το απόγευμα έγινε η επίσκεψη στη Βουλή, όπου εκτός της ξενάγησης παρακολουθήσαμε και την ολομέλεια που συνεδρίαζε και στη συνέχεια  μεταβήκαμε στην περιοχή της Γλυφάδας για δείπνο

  • στις  19/2 στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού παρακολουθήσαμε θεματική έκθεση  Leonardo Da Vinci και διαδραστική   ταινία θόλου, μεταβήκαμε στο εκπτωτικό χωριό «Mc ArthurGlen» και τέλος επιστρέψαμε  στη Ρόδο.

Η συνεργασία με το τουριστικό πρακτορείο  K & B Travel  υπήρξε πολύ καλή και τηρήθηκαν πλήρως οι δεσμεύσεις του συμβολαίου, όπως είχαν συμφωνηθεί.

Η συμπεριφορά των παιδιών ήταν άψογη. Eνδεικτικό  είναι το γεγονός ότι λάβαμε συγχαρητήρια από το ξενοδοχείο. Τέλος όλες οι επιμορφωτικές δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν  υπήρξαν πολύ ενδιαφέρουσες.

 

Ο  αρχηγός συνοδός καθηγητής

        Τσάκαλος Γεώργιος

.

Κεντρική σελίδα Επάνω