PHOTOS - VIDEOS

 

  

`

 

 

 

Α. ΑΝΔΡΕΑΣ 2

Θα ήταν παράλειψη οποιουδήποτε σχολείου να επισκεφτεί το ίδρυμα για να δουν τα παιδιά την άλλη... μεριά του φεγγαριού.

ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ 1

Το σχολείο μας συμμετέχει κάθε φορά σε μαθητικούς αγώνες στίβου με ικανοποιητικά αποτελέσματα.

ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ 2

Μια υπέροχη φωτογραφία με μαθητές του σχολείου μας από τους μαθητικούς αγώνες στίβου που έγιναν στην πόλη της Ρόδου.

ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ 4

Ο αθλητισμός δεν είναι μόνο προνόμιο των ανδρών! Τα κορίτσια του σχολείου μας έτοιμα για μεγάλες επιδόσεις.

ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ

Κορίτσια του γυμνασίου μας κατά την εκτέλεση μιας πανέμορφης χορογραφίας σε καλλιτεχνικούς αγώνες χορού που έγιναν σε μεγάλο και πολυτελές ξενοδοχείο της Ρόδου.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 3

Η ομάδα ποδοσφαίρου του σχολείου μας με τον σκληρά εργαζόμενο καθηγητή Φυσικής Αγωγής του Γυμνασίου και προπονητή τους Κο Κούτρα Γεώργιο.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 4

Μια όμορφη φωτογραφία μετά τον αγώνα.Ο πρόεδρος του 15/μελούς Βασίλης Ηλιάδης εναγκαλιζόμενος με δυο παίχτες της ομάδας του σχολείου.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 6

Μια υπέροχη απαθανισμένη σκηνή ευγενούς άμιλλας και φιλίας μαθητών-ποδοσφαιριστών του σχολείου μας.

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ο χορός χρειάζεται ψυχή ,φαντασία και ευέλικτο σώμα.Οι μαθήτριες-χορεύτριες -αυτές τα διαθέτουν.

2ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ!!

2o βραβείο στα Δωδεκάνησα!!!Λαμπερά δροσερά χαμογελαστά πρόσωπα εγγυώνται τη δίψα για ζωή καί επιτυχία σε οποιουσδήποτε τομείς. Κορίτσια συνεχίστε...

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Τα κορίτσια μετά τη προσπάθειά τους με του δυο δασκάλους τους Κο Κούτρα Γεώργιο και την Κα Τζιμούλη Ειρήνη,γυμναστές.Ο διαγωνισμός χορού έγινε στο ξενοδοχείο Grand Hotel.

ΜΙΤΥΛΗΝΗ

Από την εκδρομή της περιβαλλοντικής ομάδας στη Μυτιλήνη πέρυσι το Μάρτιο (2008)

ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ομάδα μπάσκετ του σχολείου με το γυμναστή τους τον Κο Κούτρα Γεώργιο,ακούραστο εργάτη σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις του σχολείου.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ο μαθητής τους Α4 Αυθίνος Κων/νος ενώ παίρνει το δίπλωμά του. Πάντα επιτυχίες Κώστα και να ξέρεις πως "νους υγιής εν σώματι υγιή"

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Τα κορίτσια μας μετά την χορογραφία φλερτάρουν με το φακό.Οποιαδήποτε προσπάθεια μας αξίξει τον κόπο ανεξάρτητα του αποτελεσματος.

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ

Μαθήτριες του Α4 τη μέρα της Τσικνοπέμπτης φορώντας αποκριάτικες στολες.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ο Κος Κούτρας με το μαθητή του Γ2 Πάνα Ασίμ μετά τους αθλητικούς αγώνες στο στάδιο της Ρόδου.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ

Οι μαθήτριες: 1.Τσούλου Μιχαλίτσα, 2.Ζαννάκη Κασάνδρα, 3. Καρίκη Σεβαστή, 4. Μιχαλά Κατερίνα, 5. Χατζηρήγα Αγγελική, 6. Κορμαίερ Σίντυ, βραβεύτηκαν στο σύγχρονο χορό με το 2ο βραβείο στα Δωδεκάνησα! Πάντα επιτυχίες !

25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Από τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στο σχολείο

25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Σουλιώτισσες με τα παιδιά στα χέρια που έπεφταν από το Ζάλλογγο, μας θύμισαν οι μαθήτριες.

25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Με τοπικές ενδυμασίες και παραδοσιακούς χορούς γιορτάστηκε η επέτειος από τους μαθητές μας.

25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Η χορωδία του σχολείου με το Νίκο Μοσχολιό( μουσικό ) να διευθύνει τη χορωδία!

25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια στην αυλή του σχολείου.

25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Η παρέλαση των μαθητών σε άψογους σχηματισμούς.

25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Η κ. Σταθόγιαννη Μαρία και η κ. Κυρίτση Ευγενία, υπεύθυνες της εορτής την ετοίμασαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.Τις αξίζουν συγχαρητήρια!

25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Η κ.Σταθόγιαννη Μαρία ήταν η ομιλήτρια στο Ναό του Τιμίου Σταυρού Καλυθιών.

ΩΡΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ

Ένα όμορφο στιγμιότυπο από δυο ευσυνείδητους εκπαιδευτικούς που ανεβάζουν το σχολείο ψηλότερα. Κα Λιάκου ευχόμαστε να παραμείνετε στο σχολείο μας και εσείς κ. Φαρσάρη σας περιμένουμε και του χρόνου!!

ΚΑΡΑΚΟΝΕΡΟ

Τρεις αγαπημένοι καθηγητές μας είναι η Γερμανικός του σχολείου μας Κα Καρτσώνη Βιργινία, καθώς και οι μαθηματικοί μας Κος Κουρτικάκης Ζαχαρίας(αριστερά) και ο Κος Ντεμογιάννης Δημήτρης(δεξιά)

ΚΑΡΑΚΟΝΕΡΟ 2

Διακρίνονται μπροστά η κ. Καλαμάτα Φωτεινή, φιλόλογος, πολλά χρόνια στο σχολείο μας, ακριβώς δίπλα της η μαθηματικός μας κ. Μητσιάδη Δέσποινα, και στο βάθος οι δυο φιλόλογοι Κακαβάκη Αθηνά και Κυρίτση Τζένη.Όλες τους άξιες καί αγαπητές σε όλους.

ΚΑΡΑΚΟΝΕΡΟ 3

Από αριστερά η εξαίρετη καθηγήτριά μας κ. Πετράκη Διονυσία, κοινωνιολόγος, δίπλα της η Γαλλικός μας κ. Λιάκου Αγγελική και ο μαθηματικός μας κ. Κουρτικάκης Ζαχαρίας.Όλοι τους εξαίρετοι εκπ/κοί.

ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Επίσκεψη στον υδροβιότοπο της Μυτιλήνης. Εκδρομή που πραγματοποιήθηκε απο την περιβαλλοντική ομάδα του σχολείου μας το Μάρτη του 2008

ΨΙΝΘΟΣ

Καθητητές ταλέντα! Ο εξαίρετος μουσικός του σχολείου μας με τους ...συνεργάτες του κατά τη κοπή της πίτας του σχολείου μας σε εστιατόριο της Ψίνθου.Τραγουδίστρια της βραδιάς η Βιολόγος κ.Σταθόγιαννη Μαρία.

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Την κοπή της πίτας του γυμνασίου λάμπρυναν με την παρουσία τους οι καθηγήτριες κ. Παπαδοπούλου Κατερίνα ( καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας), κ. Τσιμπικάκη Ασημίνα και η κ. Καλαμάτα φωτεινή(Φιλόλογοι).Δεξιά διακρίνεται η κ. Παπαλαζάρου Ελένη, μαθηματικός στα τμήματα ένταξης.

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Μέσα στον Ιανουάριο έγινε η κοπή της πίτας στην ψίνθο. Σύσσωμος ο Σύλλογος του σχολείου παραβρέθηκε εκεί. Και του χρόνου πάλι!!

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ-ΨΙΝΘΟΣ

Στιγμιότυπο από την παρουσία των εκπ/κών στην κοπή της βασιλόπιτας.Από αριστερά διακρίνονται: Μητσιάδη Δέσποινα(Μαθηματικός),Κατσάνος Θεοφάνης(Αγγλικής),Παναγιωτόπουλος Αλέξης(Πληροφορικής)και η Φιλιππίδου Κατερίνα(Γερμανικής)

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ

Ο Σύλλογος των καθηγητών τσουγκρίζει τα ποτήρια "και του χρόνου με υγεία....!!!"

 

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΟΝΕΩΝ

Την Δευτέρα 16-3-2009 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων. Η foto είναι από την ημέρα των εκλογών(εφορευτική επιτροπή)

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Ο Γυμναστής του σχολείου μας κ.Κούτρας με τον πρωταθλητή των παρα-ολυμπιακών αγώνων στο μήκος κ. Μπαράκα Αθανάσιο. Αν και τυφλός ανέβηκε στο 3ο σκαλοπάτι στο αγώνισμα των 400 μ.,στους παραολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου! Τι να πει κανείς!!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 2

Ο κ .Μπαράκας Θανάσης, αν και τυφλός πήρε το χρυσό βραβείο στο άλμα εις μήκος στους Παραολυμπιακούς αώνες του Σίδνεϋ το 2000.Το άλμα του ήταν 6m. και 9 cm.Πάντα επιτυχίες Θανάση!!!

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

Μια αναμνηστική φωτογραφία από την εκδρομή στο καρακόνερο 17-3-2009. Η μέρα ήταν ηλιόλουστη και οι μαθητές μας χάρηκαν τα όμορφα γήπεδα των αθλητικών εγκαταστάσεων.

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 2012

Στις  16-2-2012 το σχολείο μας γιόρτασε τη μέρα της Τσικνοπέμπτης στο χώρο του σχολείου με χορό κέφι και τραγούδι. Σήμερα επίσης η Γ΄ Γυμνασίου ανεχώρησε για την Αθήνα για την Βουλή των Ελλήνων και άλλα σημαντικά αξιοθέατα της Ελλάδος.

.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ  ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ  VIDEAKIA  ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ- ΙΣΩΣ- ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ REAL PLAYER (κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο & επιλέξτε "αποθήκευση ως..."                

1 Χοροί παρέλασης Γυμνασίου, 28ης Οκτωβρίου 2014

 

2                                                                     

                                                                        Κατεβάστε  ΔΩΡΕΑΝ τον    REAL PLAYER   

 

Κεντρική σελίδα Επάνω ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑΤΙΚΕΣ [Π.Ε.Κ] ΑΡΘΡΑ   ΜΑΘΗΤΩΝ PHOTOS - VIDEOS TMHMATA ΧΩΡΟΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ NEW  PHOTOS ΑΡΘΡΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΙΔΑΚ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑ